Saturday, April 7, 2007

Charlie Browns strumpor?

Hoppas, hoppas att det blir vinst på Borås Arena i dag. Annars har jag stickat de här strumporna i onödan... Rent estetiskt är dom av kanske av tveksam karaktär men maken blev glad. Mönster: Jaywalker. Stickade med Regia (häl och tå i enfärgad Lanett) med stickor 2,5.

Barnet har tagit på sig sin nya kofta också! Med viss övertalning och löfte om att få hämta en extra godis i påskägget. Det krävdes ytterligare fyra hallonbåtar för att ställa upp på bild. Hela asken hade nog gått åt för att få henne att se glad ut... Den åkte av rätt fort, höll ju på att få värmeslag minsann. Som ni ser är den väl tilltagen i storlek så det kommer väl fler tillfällen.

Garn är beställt till nästa projekt: en tunn Clapotis i Lornas Laces Shepherd Sock. Jag har länge varit sugen på den men trivs inte med "tjocka" schalar. Har forskat lite och sockgarn verkar vara ett bra alterantiv. Annars får jag väl sticka strumpor istället. Under tiden jag väntar på brevbäraren stickar jag klart modulsockan. Ska bara sticka ihop den andra och göra tån. Fäste sisådär 100 trådar igår kväll så det trista arbetet är klart.

2 comments:

Ida said...

Oj, oj, fick sockorna tillräckligt godkänt? (med tanke på resultatet)
Koftan är jättefin!

ma said...

Sockorna får en chans till, 1-1 var tydligen godtagbart.