Sunday, September 16, 2007

För lite tid...

Min hörna med påbörjade projekt svämmar över, likaså mina garnlådor. Det finns ju så mycket jag vill göra och så mycket fint garn som bara vill köpas!
Så här ser min laguppställning ut just nu: Asymmetrical Cardigan börjar närma sig upploppet, en liten bit kvar på bakstycket sen ska ärmmuddar och krage/knappkant stickas.
Kunde inte låta bli att börja på Tangled Yoke Cardigan som så många andra... Har inte kommit så långt än. Den får vänta lite.
Bubble Pullover har kommit till den fjärde femkanten. En bra stickning att ta upp då och då, det är lagom med en modul åt gången. Funderar på hur jag ska göra med mudden, kragen och ärmarna. Tror att det blir lite mycket att sticka hela tröjan i SilkGarden så det lutar åt inköp av passande enfärgat garn till dom delarna. Någon som har en god idé? Garnet ska vara svart och får gärna bryta lite mot den "grova" känslan i SilkGarden.

Sen finns det ju en del annat som väntar men jag ska inte tänka på det just nu... Nu är målet att bli klar med något!

1 comment:

Maria said...

Svar på dina frågor:
Tangled Yoke Cardigan blev större för att jag inte hade måttband när jag blockade. Den skulle säkert ha hållit måtten om jag varit lite mer noggran. Men jag tror att du kan hålla dig till en storlek som ligger exakt eller strax under din egen.

Namnbanden är köpte här:
http://www.minanamnband.se/

Kul att hitta din blogg, jag återkomemr fler gånger. Ha en skön helg!