Friday, January 18, 2008

Under produktion

Endpaper mitts. Är i valet och kvalet om jag ska göra en mönsterrepetition till som anges i mönstret eller om jag ska klämma till med resåren direkt. Känns som dom blir lite långa över handen med fler varv.


Bubble Pullover. Långtidsprojekt som har fått nytt liv. Det ska vara åtta femkanter till bålen på tröjan. Ärmar, kragen och nederkanten kommer jag att sticka enfärgade (svarta), blir nog lite oroligt annars.

2 comments:

Heidi said...

längden beror på vad du tänker ha dom till...

själv brukar jag göra dom korta efter tummen om dom är "fina", dvs jag kommer att använda dom när jag inte har med mig hunden.

Långa nertill blir dom som jag tar på mig när jag skall ut och rasta hunden:)

skall bli intressant och se vilken längd det blir på dina)

Bim H-D said...

Ja, det kanske blir lite långt om du gör en rapport och sedan resår, hm... Men, du kan ju sluta med den rapporten och göra något varv extra resår istället... om du tycker det känns som den sitter bättre på handen då tex... resår kanske blir lite mer sladdrigt jämfört med mönsterstickandet... därför kanske bättre för fingrarna att röra sig bland? ;) Det är alternativet jag skulle kunna tänka mig... FÖR långa halvvantar blir bara mest i vägen... ... ...
Den där Bubble Pullover... ser konstig, men mysig ut... när, var, hur blir det med den... Hur ska den se ut när den är klar... Finns det bild på HUR den ska se ut... nyfiken ;)
Må så gott... värmländskan... kramis och sticka lugnt...